facelift
minilift
blefarochalasis
bovenooglidcorrectie
blefaroplastie
onderooglidcorrectie
rhinoplastie
neuscorrectie
halscorrecties
lipocontouring van de hals
otoplastie
oorcorrectie
Show More

Lipvergroting of lipaugmentatie met fillers of operatief ( vlinderlift)

Schermafdruk 2019-10-04 12.06.56.png

Niet operatief : met fillers

Het is één van de courante "lunchtime"-behandelingen die ambulant gebeuren. 

 

Het product kan met een zeer fijne naald of een fijne canule via een kleine punctie ingebracht. Nagenoeg zonder pijn, het product zélf werkt verdovend, met slechts een klein risico op blauwe plekken of zwelling.  Canule en naald kunnen ook samen en aanvullend gebruikt worden voor de artistieke invulling.

 

Het meest gebruikte middel om lippen te verfraaien is hyaluronzuur in zijn verschillende vormen en bereidingen. Het resultaat is natuurlijk en dient na zes tot twaalf maanden bijgewerkt of herhaald.

 

Blijvende producten zijn algemeen geweerd. We zien hier regelmatig de nadelen van : granumola's, reacties of ongunstige esthetische effecten door het blijvende product in een verder verouderende lip.

 

Gebruik van het veilige hyaluronzuur in een lip waar ooit onveilige producten gebruikt werden, kan de nadelige reacties weer doen opflakkeren.

Operatief : de vlinderlift

Indien de bovenlip te lang is, gaat de bovenlip doorhangen en is er haast geen lippenrood te zien en worden de boventanden minder zichtbaar. De bovenlip kan dan operatief verkort worden tot een normale lengte. Dit doet het lippenrood naar buiten krullen. De ingreep gebeurt via een vlindervormige  insnede onder de neus aan de ingang van de neusgaten en is later onzichtbaar.

 

Het litteken kan in de eerste weken en maanden echter wat zichtbaar blijven. Laat dit dan goed opvolgen door uw chirurg en gebruik een siliconengel voor littekens.

 

De ingreep gebeurt ambulant onder plaatselijke verdoving.​

Schermafdruk 2019-09-13 23.20.19.png