Liposuctie van de hals en de kaaklijn

lippen
lipcorrectie
lipaugmentatie
facelift
minilift
blefarochalasis
bovenooglidcorrectie
blefaroplastie
onderooglidcorrectie
rhinoplastie
neuscorrectie
otoplastie
oorcorrectie
Show More

Ambulante behandeling zonder narcose.

 

Bij voorkeur patiënten met een stevige en gezonde huidstructuur. Het is een eenvoudige behandeling met vaak spectaculaire resultaten. Er wordt niet gesneden, de behandeling gebeurt met een canule via enkele steekgaatjes achter de oorlel en onder de kin. Er is dus geen risico op littekens.

 

Door de samengaande natuurlijke  ‘huidretractie’ tgv de inwendige huidcurettage, kan dit  in de volgende maanden een resultaat geven te vergelijken met een minilift of het stelt een lifting weer jaren uit.

Het uiteindelijk resultaat van deze "lipocurettage" met huidretractie kan beoordeeld worden na enkele weken en verbetert nog de volgende maanden.

Het resultaat varieert van een flinke verbetering tot een uitstekend resultaat.

 

 

Het is niet geschikt voor patiënten met een te dunne en te losse huid. Een liposuctie (of lipocurettage) zal hier onvoldoende resultaat hebben of juist huidoverschot veroorzaken, waarna een operatieve halscorrectie nodig is.

Deze ingreep kan ambulant gebeuren zonder narcose en neemt een uur tijd in beslag. U dient een halstape te dragen voor minstens 48 uur. Wij geven nog een elastische halstape mee om nadien nog een weekje te dragen, al ware het maar 12/24 uur, bijvoorbeeld 's nachts. 

Schermafdruk 2019-09-13 23.20.19.png