Lippen - lip augmentatie - Antwerpen - Hoe gebeurd het ? Wat kost het ?

 
 
 
 
Het is een van de courante "lunchtime"-behandelingen die ambulant gebeuren. Nieuw is het inbrengen van het produkt met een stompe naald via een kleine punctie. Nagenoeg zonder pijn, het produkt zélf werkt verdovend, met een slechts klein risico op blauwe plekken of zwelling. Geen voelbare onregelmatigheden meer.
 
Het meest gebruikte middel om lippen te verfraaien is hyaluronzuur in zijn verschillende vormen en bereidingen. Het resultaat is natuurlijk en dient na zes tot twaalf maanden bijgewerkt of herhaald.
 
 
Blijvende produkten zijn algemeen geweerd en uit den boze. We zien hier regelmatig de nadelen van : granumola's, reacties of ongunstige esthetische effecten door het blijvende produkt in een verder verouderende lip.
 
Het kan ook met eigen vet. Uiteraard is dit omslachtiger omdat het vet afgezogen dient te worden, verwerkt en dan pas ingespoten kan worden in de lippen. Deze resultaten zijn minder voorspelbaar, maar houden vaak langer. Er zijn hier geen garanties, alleen dat wij dit lege artis uitvoeren.
 
 
 
Bekijk onderstaande link : (klik op afbeelding)